top of page
L'ajust quiropràctic

La quiropràctica corregeix les subluxacions vertebrals mitjançant els ajustos quiropràctics.

Els ajustos quiropràctics consisteixen en l'aplicació específica de forces suaus sobre la columna vertebral, permetent al cos recuperar i millorar la seva qualitat de vida.

Es realitza generalment amb les mans, encara que a vegades el quiropràctic pot utilitzar aparella com l'activador neurològic, amb el que imprimeix una determinada pressió i un angle de rotació precís sobre la vèrtebra afectada per aconseguir la seva correcta posició. Hi ha una gran varietat de tècniques diferents depenent del pacient, de la seva edat, del seu problema i els resultats de l'examen que és realitzen. Això inclou a nadons, persones d'edat avançada, embarassades, etc. La cura quiropràctica no és agressiva i deixa sempre obert el camí per al ús posterior de qualsevol altra especialitat sanitària.

L'ajust quiropràctic permet que el sistema nerviós treballi a un nivell òptim. Un cop els ajustos han reduït les subluxacions vertebrals, els impulsos nerviosos es transmeten de forma correcta i arriben a cada part del cos que, gràcies a la informació rebuda, funcionarà de forma òptima en tot moment.

bottom of page