top of page

A qui podem ajudar?

La Quiropràctica desde el naixement, fins a l'edat adulta, per un envelliment saludable

No hi ha edat per a començar amb la quiropràctica. Tenint en compte que molts traumatismes espinals es relacionen amb el procés del part, molts pares acudeixen amb els seus fills a un quiropràctic per a poder identificar possibles lesions ocasionades durant el part que afecten el benestar del lactant i el seu desenvolupament. Mes endavant, al aprendre a caminar, anar en bicicleta, anar a l’escola amb motxilles pesades, etc. veuen afectada la seva columna per agents externs. Identificats a temps, es poden prevenir desde una escoliosi (mal tan habitual entre els nens i adolescents actuals) fins futurs problemes de salut de la vida adulta. Durant la fase posterior, la pràctica esportiva, accidents, mals hàbits posturals, embaràs, sedentarisme, etc., fins arribar a la 3ª edat, on la quiropràctica  ajuda a recobrar mobilitat, vitalitat, resistència i sol presentar-se milloria notable en problemes crònics associats al envelliment.

Molta gent comença les seves cures amb algun trastorn o dolència específica i posteriorment descobreix que la quiropráctica li ajuda a maximitzar la seva salut i a portar una vida més completa

  1. Nou nats, nens adolescents, adults, embarassades, tercera edat, etc.
  2. Per gent amb problemes de salut, dolències o símptomes.
  3. Per persones que no tenen dolències però volen millorar la seva qualitat de vida.
  4. Per esportistes que volen augmentar el seu rendiment. Esportistes d'elit utilitzen la quiropràctica per millorar la seva potència, equilibri i capacitat, la reserva recuperació física i la prevenció de lesions.
  5. Per a tots aquells que volen trobar un alleujament, tenir una bona salut i mantenir-la.
bottom of page