Professionals titulats i especialitzats

El nostre equip esta format per professionals llicenciats i diplomats en Quiropràctica, Fisioteràpia, Psicologia i Nutrició.

Un equip multidisciplinar amb un alt nivell de formació i coneixaments, amb un ampli conjunt de tècniques diverses per adaptar-se a les necessitats de cada persona, ja que imparteixen i participen regularment en seminaris nacionals i internacionals, amb la finalitat de ser sempre els més capdavanters i difondre les últimes novetats i aplicacions per a la seva ràpida i millora de la salut.

El centre a més compta amb professionals diplomats en fisioteràpia i experiència en fisoteràpia esportiva, respiratòria, neurològica, traumatològica, reumatològica i pediatrica.
Les persones responsables d'atenció al pacient i al públic tenen amplis coneixements en gestió i atenció al pacient, amb formació i experiència amb la realització de test postural, equilibri, nutrició, historials de salut, protecció de dades, etc.
Al centre parlem català, castellà i anglès.

david-quiropractico).jpg
David Fontova

Graduat en Quiropràctica per Barcelona College of Chiropractic i Màster en Quiropràctica per la Universitat Pompeu Fabra. Vaig conèixer la quiropràctica fa una dècada, quan exercia d’economista quan vaig acudir com a pacient a un centre Quiropràctic i desprès de l’experiència tan positiva, vaig decidir donar un canvi personal i professional i vaig començar a estudiar aquesta especialitat sanitària per a treballar en una professió que a part de poder guanyarme la vida, permeti ajudar als altres a millorar el seu benestar. M’apassiona el que faig i per això assisteixo regularment a seminaris per manternir-me actualitzat sobre els últims avanços en les diverses tècniques quiropràctiques, especialment la técnica Sacre-Occipital a SOTO Europe i en SORSI Denver. També he acudit durant els dos últims anyus a seminaris d’altres tècniques tals com Thompson, Upper Cervical, Activatos, Gonstead, BBI i Network.

CarmenContreras.jpg
Carme Contreras

Graduada en quiropràctica al BCC College of Chiropractic i Master en Chiropractic per la Universitat Pompeu Fabra. La seva vida ha estat una recerca per trobar un bon mètode per asegurar i millorar la salut propia i la dels altres. Després d’estudiar en la facultat de psicología, es va adonar també de la importancia de les emocions i la seva associació a certes alteracions de la salut, i va trobar en la quiropràctica no solament la seva professió sino també la seva passió. Pertany a l’Associació Espanyola de Quiropràctica (AEQ) i assisteix regularment a seminaris de l’àmbit de la salut i la quiropràctica, particularment realitza diverses tècniques tals com: Diversified Chiropractic Technique, Gonstead, MSL, Sacre-Occipital Technique, SOT/*Chiropractic Manipulative Technique, SOT/Extremities, Thompson technique, Manual Muscle Testing for Chiropractors, NetworkSpinal Anàlisi i Activador method.

FotoJuli_edited.jpg
Juli Garcia

  

 

Diplomat per UAB , Fundació Universitaria Bages (FUB) en Fisioteràpia.

Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i esportives.

Entrenador “Estades tecnificació de la Federació Catalana de Patinatge”.

Col·laborador de la F.U.B

Curs Embenats Funcionals.

Col·legiat en el Col·legi de Fisioterapeutes nº 7445

Fundador i director de Fisiocenter (Berga) i direcció de fisioteràpia del nostre centre.

Per les seves mans i pacients han passat atletes i esportistes de renom per al tractament i recuperació de lesions esportives.

Angieweb.jpg
Angie Llobet

Experiència en gestió de centres de salut. Formació i experiència en publicitat  i màrqueting europeu. Impulsora de la legalització i difusió de la quiropràctica a Andorra. Co fundadora del Centre Quiropràctic Andorra (el primer centre va obrir al Principat). Co fundadora de l’Associació Andorrana de Quiropràctica AAQ i organitzadora del 1er Congrès Internacional de Quiropràctica al país. Impulsora del projecte ANDLab, evolució del sistema de salut cap a un sistema de treball integral de la persona, focalitzat en la col·laboració entre professionals i el compromís dels pacients. Experiència com CA (Assistant Quiropràctic). Participa i organitza xerrades per a col·lectius, empreses i associacions relacionades amb la prevenció, la salut i hàbits saludables.