top of page

Professionals titulats i especialitzats

El nostre equip esta format per professionals llicenciats i diplomats en Quiropràctica, Fisioteràpia, Psicologia i Nutrició.

Un equip multidisciplinar amb un alt nivell de formació i coneixaments, amb un ampli conjunt de tècniques diverses per adaptar-se a les necessitats de cada persona, ja que imparteixen i participen regularment en seminaris nacionals i internacionals, amb la finalitat de ser sempre els més capdavanters i difondre les últimes novetats i aplicacions per a la seva ràpida i millora de la salut.

El centre a més compta amb professionals diplomats en fisioteràpia i experiència en fisoteràpia esportiva, respiratòria, neurològica, traumatològica, reumatològica i pediatrica.
Les persones responsables d'atenció al pacient i al públic tenen amplis coneixements en gestió i atenció al pacient, amb formació i experiència amb la realització de test postural, equilibri, nutrició, historials de salut, protecció de dades, etc.
Al centre parlem català, castellà i anglès.

IMG-20220324-WA0002.jpg
David Fontova

Graduat en Quiropràctica pel Barcelona College of Chiropractic i Màster en Quiropràctica per la Universitat Pompeu Fabra.

Vaig conèixer la quiropràctica fa una dècada, quan exercia d’economista vaig acudir com a pacient a un centre Quiropràctic i desprès de l’experiència tan positiva, vaig decidir donar un canvi personal i professional a la meva vida i vaig començar a estudiar aquesta especialitat sanitària per a treballar en una professió amb la que, a part de poder guanyarme la vida, em permeti ajudar als altres a millorar el seu benestar. M’apassiona el que faig i per això assisteixo regularment a seminaris per manternir-me actualitzat sobre els últims avenços en les diverses tècniques quiropràctiques, especialment la técnica Sacro-Occipital a SOTO Europe i a SORSI Denver. També he assistit durant els últims temps a seminaris d’altres tècniques tals com Gonstead, Thompson, Upper Cervical, Activator, BGI i Network.

 Actualment sóc membre de la Junta Directiva de l’Associació Española de Quiropráctica i imparteixo classes com a professor de tècnica al mateix centre on em vaig graduar, col.laborant així en la formació dels quiropràctics del futur.

FotoLaraWeb_edited.jpg

Graduada en Quiropràctica pel Barcelona College of Chiropractic

Màster en Quiropràctica per la Universitat Pompeu Fabra

Graduada en Fisioteràpia per Blanquerna, Universitat Ramón Llull

Col·legiada en l'Associació Espanyola de Quiropràctica Nº 1353

Col·legiada en el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya Nº 14156

Desde molt jove sempre m'ha agradat el món de la salut, tant física com mental, i és per això que vaig empendre la meva vida universitària, estudiant la carrera de Quiropràctica seguida de la Fisioteràpia. Al llarg d'aquest camí de 9 anys m'he pogut formar de forma complementària en diverses àrees i tècniques que abarquen desde l'àrea de la pediatria (Webster), a tècniques viscerals (Craneo-Sacral, SOT, AK)

i energètiques (BGI, Reiki).

Actuament, estic formant- me en recuperació del sol pèlvic i salut de la dona peri-embarassada (abans, durant i desprès).

 Lara Doménech
FotoJuli_edited.jpg
Juli Garcia

  

 

Diplomat per UAB , Fundació Universitaria Bages (FUB) en Fisioteràpia.

Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i esportives.

Entrenador “Estades tecnificació de la Federació Catalana de Patinatge”.

Col·laborador de la F.U.B

Curs Embenats Funcionals.

Col·legiat en el Col·legi de Fisioterapeutes nº 7445

Fundador i director de Fisiocenter (Berga) i direcció de fisioteràpia del nostre centre.

Per les seves mans i pacients han passat atletes i esportistes de renom per al tractament i recuperació de lesions esportives.

Angieweb.jpg
Angie Llobet

Experiència en gestió de centres de salut. Formació i experiència en publicitat  i màrqueting europeu. Impulsora de la legalització i difusió de la quiropràctica a Andorra. Co fundadora del Centre Quiropràctic Andorra (el primer centre va obrir al Principat). Co fundadora de l’Associació Andorrana de Quiropràctica AAQ i organitzadora del 1er Congrès Internacional de Quiropràctica al país. Impulsora del projecte ANDLab, evolució del sistema de salut cap a un sistema de treball integral de la persona, focalitzat en la col·laboració entre professionals i el compromís dels pacients. Experiència com CA (Assistant Quiropràctic). Participa i organitza xerrades per a col·lectius, empreses i associacions relacionades amb la prevenció, la salut i hàbits saludables.

bottom of page