top of page

Beneficis de la Quiropràctica en el món laboral

Bé si treballem manipulant pesos, passant llargs períodes de temps dempeus o estant hores asseguts davant l’ordinador, i/o amb el telèfon a la mà, la nostra columna vertebral sempre es ressenteix. Segons indica l’Organització Internacional del Treball l’estrès laboral és “una malaltia perillosa per a les economies en vies de desenvolupament i industrialitzades perquè afecta a la salut física i mental dels empleats”.

En alguns llocs específics com, per exemple, l’atenció al públic, l’estrès laboral porta com a conseqüència el que es coneix amb el nom de “síndrome burnout” o “trastorn del treballador cremat”.

Un X% de les baixes laborals es deuen a algun tipus de dolor, ja que aquests afecten al nostre rendiment laboral, estat d’ànim, descans, humor i al nostre benestar. En definitiva, el dolor ve acompanyat d’una pèrdua de salut que afecta a la persona i al seu rendiment.

Un professional quiropràctic avalua la teva columna i corregeix les alteracions de la mateixa, per a restablir el funcionament del teu cos perquè puguis exercir el teu treball amb un rendiment del 100% i així evitar baixes i problemes que afecten a l’empresa i al treballador.

Grau dolència.jpg
Si ets empresari i t’interessa informació de com millor la salut dels teus treballadors i tenir una empresa més saludable, consulta’ns dels descomptes i condicions per a empreses i col·lectius.
bottom of page