top of page

PRIMERA VISITA:

Benvinguts al Centre Quiroptimum. Vostè és a l'avantguarda de la cura de la seva salut i benestar. La visita al nostre centre consisteix en els següents procediments:

1) Historial de qualitat de vida.

L'historial té com a finalitat descobrir quines patologies té o ha tingut, així com els traumes i tractaments que hagi rebut, com és el seu estil de vida i quins són els objectius que voldria assolir.

Recomanem aportar radiografies o altres proves que consideri rellevants.

2) Anàlisis postural i tensional.

 

Mitjançant les proves específiques podrem detectar la posició de la seva columna i extremitats, l'equilibri i el repartiment del pes, així com l'estat tensional de les diferents vèrtebres de la seva columna i articulacions.


3) Palpació quiropràctica, test muscular.

El doctor quiropràctic li realitzarà un examen exhaustiu de la seva columna vertebral mitjançant la palpació òssia, realitzarà un text muscular amb la tècnica de la kinesiologia clínica aplicada (l'anàlisi del moviment) i de la posició de la seva columna. Això servirà per a detectar les subluxacions vertebrals de la columna, les articulacions i veure altres disfuncions que poden influenciar en la seva qualitat de vida.

4) Informe

A partir de la informació rebuda en els passos anteriors prepararem un informe personalitzat de cara a avaluar el programa específic que necessiti i recomanació de les pautes  a seguir per la seva ràpida recuperació i millora.

El sistema nerviós
Demana Informació i sol·licita el teu estudi postural Gratuït.

Segueix-nos
bottom of page