top of page

Prevenció  i Recuperació de Lesions esportives

Les persones que practiquen esport saben que el seu cos ha d’estar en les millors condicions possibles per que pugui funcionar al 100% del seu potencial.

Per un altra banda, les diferents disciplines esportives, sotmeten a la nostra columna vertebral a un esforç extra, per això ens hem d’assegurar de cuidar-la al màxim si volem estar segurs de que funciona correctament i per prevenir possibles lesions.

Des de fa dècades els esportistes professionals que resideixen en països on la quiropràctica és més coneguda acostumen a estar sota cura quiropràctica tant al llarg de la seva vida realitzant un manteniment regular, com durant les competicions, on solen anar acompanyats per el quiropràctic de l’equip i s’ajusten abans i desprès de competir.

Molts esportistes d’elit individuals com Usain Bolt, Lance Armstrong, Lleyton Hewitt, Tiger Woods, Roger Federer, són algun exemple i han integrat des de fa temps la quiropràctica en la cura de la seva salut i preparació física rutinària. Pel que fa a esportistes d’equip futbolistes com Carles Puyol, jugadors de Basket com Michael Jordan, en son algun exemple.

Els ajustos quiropràctics que es realitzen específicament a cada persona, esportista o no, tenen com a objectiu reduir les interferències en el sistema nerviós.

Les subluxacions  causen lesions esportives, tant a nivell vertebral com de les articulacions i les extremitats. Amb l’acumulació d’aquestes lesions en el temps, es produeix una disminució progressiva del rendiment físic de l’esportista.

Existeixen nombrosos estudis científics que corroboren que els esportistes sotmesos a la cura quiropràctica regular tenen més força i potència muscular, augmenten l’agilitat i l’equilibri, milloren els reflexes, tenen més capacitat pulmonar, milloren les funcions cardi-respiratòries, disminueixen el pols cardíac en descans i durant l’exercici, es recuperen millor i més ràpid de les lesions, es lesionen menys.

A més la suma del tractament de fisoteràpia esportiva que realizarem també a les nostres instal·lacions, fa que la recuperació sigui més ràpida i amb l'avantatge de tenir les solucions adecuades per a cada problema i lesió.

·         Més potencial físic i mental

·         Millora de la postura

·         Més angle de moviment

·         Una major flexibilitat

·         Menor risc de lesions

·         Migranyes i mal de cap reduïts

·         Ajuda a la recuperació després de lesions esportives

·         Augment de la circulació sanguínia i el flux d’oxigen en el cos

·         Reducció del dolor en les articulacions

·         Més reflexes i més concentració

·         Reducció de l’estrès

·         Enfortir el sistema immunològic

Alguns beneficis que oferim a l'esportista són:

“ Millor potencial físic i mental, prevenció de lesions i millor recuperació ”

Descomptes i preus especials per a clubs i federats
bottom of page