top of page
Benvinguts al Centre Quiropràcic Manresa,  el Centre de Referència del Bages amb la especialitat de la Quiropràctica, amb més de 5 anys al seu servei.
El nostre objectiu és ajudar-te a recuperar i mantenir una bona salut i qualitat de vida d'una manera natural i segura.

El nostre equip, está format per un equip multidiscliplinar amb professionals d'àmplia experiencia, llicenciats en doctor en quiropràctica (Doctor of Chiropratic), fisioteràpia, i nutrició. 

Els nostres tractaments tenen una filosofia lligada al benestar i a la salut preventiva al retrobar l'equilibri en l'àmbit estructural, metabòlic i emocional.

La nostra filosofia es basa en la prevenció, rehabilitació i manteniment de la salut de manera natural, que permet la recuperació i millora de la salut amb mètodes poc agressius, aplicant els nostres coneixaments als hàbits i problemes de la salut actual i les seves conseqüencies futures.

Si vas al dentista a revisar les teves dents i a l'oculista a mirar els teus ulls, no creus que ja és hora de tenir cura de la teva columna?

La columna és el casc protector del nostre sistema nerviós,  si tenim subluxacions, desalineacions i perdem la seva mobilitat es produeixen canvis en l'àmbit neurològic afectant el bon funcionament normal del cos i de la salut.

A més oferim un servei integral per aconseguir una recuperació ràpida i optima de la salut, ja que oferim a més fisioteràpia i nutrició per a complementar uns tractaments únics multidisciplinars i innovadors de la Catalunya Central.

 

Sabem que La salut és molt important per a tu i volem formar part de ella amb els nostres coneixements.

Cada persona és única, els nostres pacients també.

Escoltem el teu cos, però sobretot, t'escoltem a tú.

 

SOL·LICITA CONSULTA INFORMATIVA GRATUÏTA!​​​
(Estudi postural gratuït, amb la teva consulta informativa)

Què és la quiropràctica?
Segueix-nos

Inscriu-te a la nostra pàgina

Per a rebre noticies i promocions

bottom of page