top of page
Alguns testimonis, de la nostra feina...

Vaig venir per casualitat i reconec que fa anys ho hauria d'haver fet. He millorat enormement l'equilibri i per tant el caminar.

Tot plegat ha redundat en una millora general al meu estat d'ànim. Dia a dia em trobo millor i més activa.

Gràcies David, ets un gran professional.

Anna Flores

 

Estuve con mucho dolor al costado de mis cadera (sindrome del piriforme), mi jefa que es paciente del centro, me recomendo probarlo, ya no tengo dolor, en poco tiempo estoy satisfactoriamente bien, puedo moverme al levantarme. Cada día estaba contracturada, ahora no, el cambio es estupendo, estoy muy agradecida, lo recomiendo a mis amigos, un lugar excelente.

 

Ana María Mesías.

 

Vaig venir per les meves migranyes tensionals, en un episodi força greu que vaig patir a finals de l’estiu 2018, estava força desesperada, a la primera visita vaig notar un canvi molt important, desde llavors he seguit venint i la veritat es que he millorat considerablament. Val la pena provar-ho.

Nuria Simón.

 

Vine con lumbalgia y mucho vértigo a la consulta y después de varias visitas he ido mejorando y ya no me mareo, además de que el dolor tenía anteriormente ha disminuido mucho y ya no tomo antiflamatorios.

Josefina Gomez.

Ja fa anys que conèc i em tracten el dolor lumbar amb la quiropráctica i puc afirmar que funciona.

 

E.Altimiras.

Vam venir al quiropràctic per veure si ens podien ajudar a solucionar l’eneuresis nocturna del nostre fill de 8 anys. A la primera sessió vam pasar d’un pipi per nit a 2 o 3 en una semana. A les darreres sessions vam anar mantenint ½ cada 15 dies. Quan pensavem que ens quedariem així, després de la penúltima sessió vam estar més d’un mes sense cap  pipi. I continuem! Gran descobriment. Gran Feina i magnífic tracte. Repetiriem sens dubte.

Marta Pascual.

Javier tenia dolor con mucha frecuencia en los EEII, desde que frecuenta al quiropráctico ha mejorado mucho el dolor es menos frecuente y viene a las sesiones muy contento.

Javier T.

Sóc Xavier Caballol. Fa 10 anys vaig patir un accident de moto i com a conseqüencia em van amputar la cama dreta, sobre genoll, però sóc inquiet de mena, i no em va suposar continuar endavant.

Actualment treballo 8 hores amb la pròtesi, cosa que m’ocasiona males postures i un sobre esforç a l’altra cama, també dedico gran part a la bici, ara la meva gran afició, comparteixo amb les diferents modalitats; CARRETERA, PISTA i BTT a nivel estatal amb ciclismo adaptat, participo en proves cicloturistes i de BTT com la Titan Desert, per això cal que estigui sempre amb un non nivell de preparació físic i mental.

Fa mig any vaig descubrir la quiropráctica, gràcies al Centre Quiropràctic Manresa i de les mans dels seus quiropràctics, cal dir que al principi no sabia gaire de què es tractava, però ara puc assegurar que em sento físic i mentalment, molt bé, el meu rendiment ha millorat, no tinc molèsties el genoll ni a les cervicals, ni a l’esquena, tot el meu cos en general ha notat un notable benestar.

Recomano a tothom a través de la meva experiencia, que provin aquesta técnica, per millorar la seva salut en general.

Xavier Caballol.

Vaig començar a anar-hi perquè tenia vertigen i molèsties cervicals. Desprès d’unes quantes sessions he notat molta millora considerable. No he tingut, de moment, cap episodi d’aquests. Noto més mobilitat al moure el cap.

Ferran Faja

Tenia una inflamació al peu per una fascitis plantar, habia estat temps buscant una solució però només em miraven el peu i no trobaven la solució, la quiropràctica em va ajudar a compensar el meu desequilibri postural i així compensar i la inflamació del peu va desapereixer i no m'ha donat més problemes. 

Joan Ll. Puig

He millorat moltíssim en quan al dolor cervical i els marejos han disminuït i el mal d'esquena en general. Estic contenta, em desperto sense dolor i he millorat en calitat de vida.

Alexandra Galera

Vaig venir amb la ciatica que quasi no podia caminar, al cap de sis sessions, he fer una caminada de 8 kilometres, la veritat estic molt content. Espero seguir anar avançant com fins ara.

Pere Sala

bottom of page