top of page

Sis raons per seguir el tractament quiropràctic

1. Seguir el procés...

Segons les investigacions realitzades en els darrers anys, el lligaments, teixits i músculs que suporten la nostra columna vertebral i articulacions, triguen més temps en sanar del que ens indica el que podem sentir.

Una vegada han desaparegut els símptomes (dolor), el cos segueix sanant els teixits

tous i altres. Sentir alleujament és molt diferent que curar.

El tractament quiropràctic assegura la recuperació continua.

"Existeix una gran diferència entre tractar un efecte i ajustar la causa" B.J.Palmer

2. Evitar una recaiguda ...

Abans que els símptomes ho adverteixin clarament, el cos s’adapta al teixit tou danyat degut a un mal equilibri, a un mal funcionament de la columna i altres articulacions.

La seqüencia d’ajusts quiropràctics sobre la columna i totes les articulacions del cos, corregeix aquestes compensacions que, de continuar, poden fer als músculs, lligaments i altres seguir patrons no saludables que ens acabaran portant a una recaiguda.

Una visita periòdica al quiropràctic ajuda a evitar altes i baixes en la salut

3. Evitar problemes futurs ...

L’estil de vida, les preocupacions diàries, els traumes, els ambients tòxics i les múltiples activitats diàries, poden derivar en una subluxació vertebral.

La fase de manteniment quiropràctic, ajuda a mantenir-se saludable de forma estable, evitant que petits problemes és converteixin en alguna cosa més seriosa.

Amb visites regulars al quiropràctic, podem retardar, detenir o revertir els efectes degeneratius d’una trauma o subluxació desatesa en la columna o altres articulacions.

El seu quiropràctic elaborarà un pla de tractament individualitzat per poder arribar de forma òptima i rigorosa a cadascuna de les fases del tractament, amb l’objectiu d’arribar de forma estable al seu màxim potencial de salut.

4. Estalviar diners...

A més de millorar la nostra salut, el tractament quiropràctic contribueix a que a la llarga estalviem diners.

Així com raspallar-se les dents pot evitar costes odontològics elevats, les revisions quiropràctiques poden reduir despeses en proves, revisions mèdiques, baixes mèdiques, fàrmacs i intervencions quirúrgiques, que es podien evitar.

Quant costa la seva salut? Amb el seguiment i consells del seu quiropràctic, així com hàbits saludables, estalvia diners i temps!!

4. Un estil de vida ...

Tenir benestar i plenitud és mes que no patir dolors, es un estil de vida diferent. Mantenir un seguiment regular col·labora a gaudir plenament de la vida durant mes anys.

La majoria de persones que acudeixen al quiropràctic manifesten tenir més energia, resistència, estabilitat emocional i rendiment físic, entre d’altres.

Contribuïm a recuperar i mantenir una bona salut i qualitat de vida d'una manera natural i segura.

El professional quiropràctic li recomanarà un programa de manteniment específic fonamentat en cada situació i adequat al seu estil de vida particular.

5 . Seguir aprenent ...

Tot l’equip de Centre Quiropràctic Manresa, en particular, el seu Quiropràctic i Assistant Quiropràctic us ajudaran a gaudir d’una vida mes saludable ajudant-vos a resoldre també qualsevol dubte o pregunta respecte diferents àmbits de la salut.

Comprendre la quiropràctica com a estil de vida saludable, basat en el manteniment d’un sistema nerviós lliure d’interferències, una bona postura, i rebent informació constant de bons hàbits, consells posturals, exercicis personalitzats, consells nutricionals específics i altres, serveix també per millorar el seu coneixement i la seva percepció de la salut, basada en la prevenció i la responsabilitat individual de la persona.

En nostre centre creu que el pacient no es només un cos sinó una persona que ha de ser atesa de forma integral, el que és poc habitual en altres sistemes sanitaris.

“Escoltem el teu cos, però sobretot, t'escoltem a tu"

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page